Publisert

Barnebok – Fanget i revet

Fanget i revet er en klassisk fortelling om vennskap og mot – om to gode venner som støtter og hjelper hverandre når det trengs. Boken er skrevet av Hege Nilsen Ekberg, daglig leder i Stormberg, og vil være tilgjengelig i Stormberg sin nettbutikk fra 16.11.21.

Olle Bolle Design utviklet illustrasjoner og omslagsillustrasjon til fortellingen. Tegningene finner sted på havets bunn med alle de rare, morsomme og noen ganger skumle skapningene som bor der. Du oppdager dem om du titter litt ekstra innimellom korallrevet og sjøgresset…

Boken ble til gjennom et kreativt samarbeid mellom meg, Hege og Lars Gunnar Bergstad, som sto for ombrekkingen av boken. Les gjerne min gjesteblogg på Stormbergbloggen hvor jeg skriver om arbeidsprosessen.

Boken kan kjøpes her.

Behind the scenes:

Foto av Adrian Leversby.