Publisert

Barnebok – Mauren Bitteliten

Forfatter Kristin Husby ønsket å presentere historien sin om Mauren Bitteliten for forlag. Når du skal legge frem en bok for et forlag, er det viktig du leverer fra deg et mest mulig ferdig manuskript, sånn at forlagskonsulentene får et tydelig inntrykk av hva ditt formål med boken er og hvordan det potensielle sluttproduktet vil se ut. Særlig viktig er dette med barnebøker. Bøker rettet mot barn er mye styrt av deres visuelle uttrykk og det er derfor alltid en fordel å presentere manuset ditt sammen med én eller flere illustrasjoner.

 

Kristin valgte ut tre illustrasjoner, som hun ville presentere sammen med teksten. Vi laget også en forsideillustrasjon som prikken over i-en. Olle Bolle Design utformet illustrasjonene og organiserte dem sammen med manuset i et komplett presentasjonsdokument, som Kristin enkelt kunne legge frem og/eller sende til forleggere.