Publisert

Barnebok – Beverly Bever og petfluenceren

En dag blir Beverly Bever forstyrret av bråkete maskiner og lyden av hammere som slår. Hvem er det som ødelegger stillheten i hennes beverparadis i Bervannet? Jo, det er bonden! Han holder på å bygge ei hytte! Beverly strever natt etter natt for å sette en stopper for bondens planer. Hun vil ikke plages av mennesker som tisser i vannet hun  svømmer i, kaster søppel overalt og spiller høy musikk så hun ikke får sove. Men et bitte lite, modig dyr som vet mye om vennskap, får Beverly over på andre tanker.

Boken om Beverly Bever er skrevet av Anette Moe på oppdrag fra Knut Eivind Birkeland ved magiske Treetop Island. Hvis du aldri har overnattet i en tretopphytte før, anbefaler jeg deg å sjekke ut Treetop Island – en oase av fred og ro midt ute i naturen.

Beverly Bever og petfluenceren er en nydelig fortelling om vennskap og tillit. Boken er Anettes femte barnebok og hun har tidligere utgitt tre kriminalromaner.

Olle Bolle Design har stått for alle illustrasjonene og omslaget til boken, samt ombrekking og klargjøring til trykking.

Boken kan kjøpes her.