Publisert

Nytt bokprosjekt – Adventures of Little Elliott

Tegninger fra boken Adventures of Little Elliot – A Day in the Mountains with Red.

Boken er en historie fra virkeligheten skrevet av veterinær Helia Samprogno. Den handler om Red, en liten hund som har opplevd mye. Hennes første eier mishandlet henne. En dag ble hun kastet ut av vinduet! I fallet skadet hun ryggen sin og ble lam i alle fire beina.

Da Red kom til dyrlegekontoret, hvor Helia jobbet, var hun en livredd og innesluttet hund, som ikke våget å se noen i øynene. Men etter intens behandling og kjærlig pleie hos dyrlegene, ble hun stadig tryggere og hun gjenvant førligheten i forbeina. Helia og dyrlegeteamet ordnet dermed en liten rød hunderullestol til henne og gav henne navnet Red (Lightning). I dag er Helia Reds nye matmor og hun er blitt en glad og tillitsfull hund. Sammen drar de to ofte på eventyr – Helia i tursko og Red i hunderullestolen sin!

Bokens format er 21×21 cm og alle illustrasjonene vil er dobbeltsidige.