Om oss


Personen bak Olle Bolle Design

Hånden bak streken i Olle Bolle Design er meg, Hege Terese. Tegning har bestandig vært min store lidenskap. Jeg tilbragte mesteparten av min oppvekst i Haugesund med fargeblyanter i hendene og som voksen gikk jeg videre med en kunstfaglig utdanning ved KiB, UiB og Somerset College of Arts and Technology. I dag driver jeg Olle Bolle Design, hvor jeg er så heldig å få utfolde min kreativitet i samarbeid med aktører innenfor bl.a. forlagsbransjen, reiselivet og varehandelen. Jeg brenner for fornøyde kunder og mitt viktigste mål er å fange og skape det visuelle uttrykket som du er på jakt etter!

Hvordan Olle Bolle Design startet

Olle Bolle Design startet opprinnelig som et barnehageprosjekt høsten 2014. Det hele begynte med et veggmaleri, som jeg malte i en garderobe for å gjøre den daglige påkledningen gøyal for de yngste i barnehagen. Veggmaleriet førte til flere tilsvarende oppdrag og interessen spredte seg etterhvert også til privatmarkedet med navnebilder, fødselsplakater og andre spesialdesignede bilder. I 2018 illustrerte jeg min første bok og etter det skjøt Olle Bolle Design ordentlig fart. I disse dager jobber jeg med barnebokillustrasjoner og andre spennende prosjekter innenfor litteratur og varehandel og jeg har som mål å ekspandere bedriften og inngå flere partnersamarbeid i tiden som kommer.

Jeg hjelper deg gjerne med ditt prosjekt! Hvis du lurer på noe er det bare ringe meg på telefon +47 936 42 503 eller  ta kontakt her.

Foto av Adrian Leversby. Oppdrag for Stormberg AS ved Hege Nilsen Ekberg.